Results 1 to 10 of 10

Thread: Posting - message about "leave the page"?

  1. #1

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    North Dakota
    Posts
    1,198

    Posting - message about "leave the page"?

    When posting lately I am getting a message of "are you sure you want to leave the page". If I check YES it goes back to what I was posting/answering and then I get the message I have already posted.

    Using Firefox browser - is it a problem with this one?
    "My forumla for successful printing remains ordinary chemicals, an ordinary enlarger, music, a bottle of scotch - and stubbornness." W. Eugene Smith

  2. #2
    Pieter's Avatar
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    575

    Re: Posting - message about "leave the page"?

    Same here with Safari. And it takes forever.

  3. #3

    Join Date
    Mar 2002
    Location
    now in Tucson, AZ
    Posts
    3,258

    Re: Posting - message about "leave the page"?

    I've seen this. Probably due to a slow wi-fi; it doesn't happen when I am physically close to the router. My antique MacBook probably doesn't help, either.

  4. #4
    Moderator
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    8,278

    Re: Posting - message about "leave the page"?

    Did some tests here, using the Brave browser - got that message occasionally, waiting a few moments and trying again seemed to make it go away.

  5. #5

    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    27

    Re: Posting - message about "leave the page"?

    Same problem on my Mac, tested and its not on my end.

    Just happened again on this post !

  6. #6

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    New York
    Posts
    2,539

    Re: Posting - message about "leave the page"?

    Same here, Mac and Safari. I have Ventura Beta as the operating system on the computer that I'm using, but that appears to have nothing to do with this problem.

    Edit: Just happened again with this post.
    Arca-Swiss 8x10/4x5 | Mamaya 7II | Leica M3, M240 | Blackmagic Pocket 4K
    Mac Studio/27" Eizo | Capture One | Final Cut Pro | DaVinci Resolve

  7. #7
    Moderator
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    8,278

    Re: Posting - message about "leave the page"?

    Thanks, everyone. I've PM'd Tom to draw his attention to this thread.

  8. #8
    ic-racer's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    6,268

    Re: Posting - message about "leave the page"?

    The bug or virus shows up on my browser also. Again, it asks if I want to leave the page and it is very slow.

  9. #9
    Vaughn's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Humboldt County, CA
    Posts
    8,778

    Re: Posting - message about "leave the page"?

    I ignored it and that was all I needed to do...besides the wait for the leave the page? to finally shows up.
    "Landscapes exist in the material world yet soar in the realms of the spirit..." Tsung Ping, 5th Century China

  10. #10
    Moderator
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Minneapolis, Minnesota
    Posts
    1,268

    Re: Posting - message about "leave the page"?

    Iíll check into it, but I havenít made any changes to the server for a while. In the short term try deleting any LFPF cookies and browser cache to see if that helps. Check Your favorite search engine for how to do that for your particular browser.

Similar Threads

  1. most contributed Image posting threads "by the month"
    By ImSoNegative in forum Feedback
    Replies: 20
    Last Post: 3-Nov-2014, 15:15
  2. Navigation: "Home Page" versus the forum itself
    By Frank Petronio in forum Feedback
    Replies: 20
    Last Post: 13-May-2006, 14:07

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •