Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: vBulletin change

  1. #11

    Join Date
    Sep 1998
    Location
    Buford, GA
    Posts
    13,469

    Re: vBulletin change

    Quote Originally Posted by rdenney View Post
    Maybe you inadvertently switched to the mobile skin. There is a selection in the lower left corner:



    The default choice yields the desktop skin, even on an iPhone:



    But you can change it to the (barely supported) mobile skin:



    I am sure the forum does not do that automatically, but many forums using vBulletin do.

    Rick “never underestimating what damage one misplaced bit can do” Denney
    In my case no, I simply go from the tab for the forum to other tabs and sometimes when I return to the forum tab the type is blown up.

  2. #12
    Tin Can's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    14,996

    Re: vBulletin change

    Heck I want the type greatly enlarged!

    Both desktop and tiny iPhone SE

    I run black mode
    wear mask or NOT

    is ???

  3. #13

    Join Date
    Nov 1999
    Location
    San Clemente, California
    Posts
    3,445

    Re: vBulletin change

    Quote Originally Posted by rdenney View Post
    Maybe you inadvertently switched to the mobile skin. There is a selection in the lower left corner:



    The default choice yields the desktop skin, even on an iPhone:



    But you can change it to the (barely supported) mobile skin:



    I am sure the forum does not do that automatically, but many forums using vBulletin do.

    Rick “never underestimating what damage one misplaced bit can do” Denney
    Yup, the mobile skin is what I experienced. I'm absolutely positive that I didn't inadvertently select it, having done nothing here except view my usual "last 30 days" search results. The site looked normal, I surfed elsewhere on the Web and then, just before shutting down for the evening, came back here for one last look. When it happened I even tried to find a way one might get back to the desktop "skin" but couldn't locate that lower left selection field. The next day, having changed nothing, all was back to desktop normal.

    It seems that, for an unknown reason, there was one corrupt bit at that moment. I've no idea what corrupted it, but my next-day PC reboot apparently reset it.

Similar Threads

  1. vBulletin 4.1.10 request
    By Bruce Watson in forum Feedback
    Replies: 4
    Last Post: 19-Feb-2012, 07:40
  2. Likely a vBulletin thing, but...
    By Winger in forum Feedback
    Replies: 2
    Last Post: 16-Feb-2012, 18:49
  3. vBulletin and browsers
    By Scott Knowles in forum Feedback
    Replies: 8
    Last Post: 16-May-2006, 05:31

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •