Results 1 to 4 of 4

Thread: Server error for x-ray thread only.

  1. #1
    Recovering Leica Addict seezee's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Oklahoma City metro area
    Posts
    407

    Server error for x-ray thread only.

    When logged in and trying to view the x-ray thread, I get a server error. Either the White Screen of Death (WSoD) or a browser notice (see attachment). I've tried clearing cookies, switching browsers, and switching devices. Pretty sure there's something going on at the other end. Possibly related to the size of the thread; it may be exceeding some PHP configuration limits.

    It happens only on this particular thread.

    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2019-09-09 11.59.25.jpg 
Views:	12 
Size:	23.7 KB 
ID:	195292
    "Never try to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig."

    seezee at Mercury Photo Bureau
    seezee on Flickr
    seezee's day-job at Messenger Web Design

  2. #2
    Corran's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    North GA Mountains
    Posts
    7,353

    Re: Server error for x-ray thread only.

    FWIW, it works fine for me, on Google Chrome.
    Bryan | Blog | YouTube | Instagram
    All comments and thoughtful critique welcome

  3. #3

    Join Date
    Sep 1998
    Location
    GA
    Posts
    12,868

    Re: Server error for x-ray thread only.

    Works fine on iPad Pro and Safari

  4. #4
    Moderator Ralph Barker's Avatar
    Join Date
    Sep 1998
    Location
    Rio Rancho, NM
    Posts
    4,870

    Re: Server error for x-ray thread only.

    The thread displays properly for me on Win10/Firefox 69.0, as well as on my iPhone with Firefox.

Similar Threads

  1. Photo.net Server Issues??
    By Andrew O'Neill in forum Announcements
    Replies: 1
    Last Post: 16-Jun-2009, 17:58

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •