Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Thread: Photoshop CS4 Does Not Recognize my v700

  1. #11

    Join Date
    May 2006
    Location
    grand rapids
    Posts
    3,054

    Re: Photoshop CS4 Does Not Recognize my v700

    Quote Originally Posted by Jim Noel View Post
    I have never had a problem scanning from CS4 with my Microtek scanner.
    That's nice. I've got an epson. How'd you get the twain to show up?

  2. #12
    photobymike's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Tampa Florida
    Posts
    687

    Re: Photoshop CS4 Does Not Recognize my v700

    are you using the "import" on the menu file?

  3. #13

    Re: Photoshop CS4 Does Not Recognize my v700

    Try this:
    -----------------------

    To Run Photoshop CS5 on Mac OS as a 32-bit application:

    Select the Adobe Photoshop CS5 application file, installed by default in the Applications/Adobe Photoshop CS5 folder.

    Choose File > Get Info, and select Open in 32 Bit Mode.
    -------------------------

  4. #14

    Join Date
    May 2006
    Location
    grand rapids
    Posts
    3,054

    Re: Photoshop CS4 Does Not Recognize my v700

    Quote Originally Posted by photobymike View Post
    are you using the "import" on the menu file?
    yeah, just as I've done with previous versions of photoshop.

    Daniel, I'm running CS4.

  5. #15

    Re: Photoshop CS4 Does Not Recognize my v700

    Have you tried it though?

  6. #16

    Join Date
    May 2006
    Location
    grand rapids
    Posts
    3,054

    Re: Photoshop CS4 Does Not Recognize my v700

    Quote Originally Posted by Daniel Moore View Post
    Have you tried it though?
    yes but this is what I got. Is this the right window?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Screen Shot 2012-04-25 at 4.00.36 PM.png  

  7. #17

    Re: Photoshop CS4 Does Not Recognize my v700

    now expand 'more info'

  8. #18

    Join Date
    May 2006
    Location
    grand rapids
    Posts
    3,054

    Re: Photoshop CS4 Does Not Recognize my v700

    Quote Originally Posted by Daniel Moore View Post
    now expand 'more info'
    I get this:
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Screen Shot 2012-04-25 at 5.31.51 PM.png  

  9. #19

    Re: Photoshop CS4 Does Not Recognize my v700

    Your OS is likely 32 bit already. Which is it?

  10. #20

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,933

    Re: Photoshop CS4 Does Not Recognize my v700

    Quote Originally Posted by Frank Petronio View Post
    You no longer can scan from Photoshop with the newer versions, a PITA but that's Adobe for ya.
    I can scan just fine with the current version of PS on a PC. I had to manually install the Twain driver.

    Don Bryant

    PS: I should have added that I just scanned yesterday on my 4990. I haven't tried this on the PS6 Beta which is on another computer running Win7 64.

Similar Threads

  1. My iMac won't recognize SD Card
    By Richard Wasserman in forum Digital Hardware
    Replies: 9
    Last Post: 20-Apr-2012, 11:17
  2. Can anyone recognize this lens ?
    By KarlF in forum Lenses & Lens Accessories
    Replies: 25
    Last Post: 19-Feb-2012, 14:40
  3. Help to recognize this Technika
    By ghe67 in forum Cameras & Camera Accessories
    Replies: 7
    Last Post: 10-Nov-2011, 11:36
  4. Replies: 1
    Last Post: 2-Nov-2009, 18:32
  5. Studio camera, Anybody recognize?
    By venchka in forum Cameras & Camera Accessories
    Replies: 16
    Last Post: 6-May-2008, 04:59

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •