Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: "simple" forum skin glitches

  1. #1

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    179

    "simple" forum skin glitches

    I have switched to the simple skin, and prefer it to the heavier normal skin, not least because I sometimes read via my iPhone, but there are a few glitches. Specifically, some images are not found:

    The "View Post" image generated when someone is quoted is not found:

    http://www.largeformatphotography.in...s/viewpost.gif

    The "Multi-Quote this Message" image is not found:

    http://www.largeformatphotography.in...iquote_off.gif

    The Trashcan image used in the thread listings is not found:

    http://www.largeformatphotography.in...hcan_small.gif

    It would be great to have these broken links fixed.

    Thanks!

    P.S. I believe that this forum software has the possibility of running a skin optimized for mobile phones like the iPhone. For example, the l-camera-forum.com forum is very similar, but has this skin. Would it be possible to add this here?

  2. #2
    Claudio Santambrogio
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    At home
    Posts
    556

    Re: "simple" forum skin glitches

    This was reported ages ago, but nobody cared back then either. Maybe there is just very few of us that use the simple skin…

  3. #3

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    179

    Re: "simple" forum skin glitches

    I guess few people change this setting, but that doesn't really seem like a good reason not to fix it. I hope someone comes along and has pity with us

  4. #4
    Kirk Gittings's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Albuquerque, Nuevo Mexico
    Posts
    9,714

    Re: "simple" forum skin glitches

    Quote Originally Posted by csant View Post
    This was reported ages ago, but nobody cared back then either. Maybe there is just very few of us that use the simple skin…
    This is the kind of comment that makes moderating this forum the highlight of my day. The only official way to report a problem and insure that the right moderators see it is by sending an email to the all the moderators via the "contact us" tab at the bottom right of the page. That way both the day to day sheep herders like myself and our software gurus will see it. Right now they are immersed in trying to figure out the slow posts problem. I will bring this it to their attention.
    Thanks,
    Kirk

    at age 67
    "The woods are lovely, dark and deep,
    But I have promises to keep,
    And miles to go before I sleep,
    And miles to go before I sleep"

  5. #5

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    179

    Re: "simple" forum skin glitches

    Thanks Kirk, sorry if it came across harsh.

  6. #6
    Claudio Santambrogio
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    At home
    Posts
    556

    Re: "simple" forum skin glitches

    Quote Originally Posted by Kirk Gittings View Post
    This is the kind of comment that makes moderating this forum the highlight of my day. The only official way to report a problem and insure that the right moderators see it is by sending an email to the all the moderators via the "contact us" tab at the bottom right of the page.
    Sorry Kirk if it came across harsh. I assumed "Questions and answers about the LF Photography Home Page and Forum" in the "Feedback" forum encompassed… feedback about the LF forum. I have sent an e-mail (as a reply to the forum notifications - probably that was the wrong channel, too) about another minor thing, too, that went unanswered - so I thought you guys had enough on your plate moderating to forum to be interested in feedback. I have to admit I had not noticed the "Contact us" link at the bottom of the page - again, my apologies.

    P.S. I have re-submitted that other glitch through the proper feedback now.

  7. #7
    Ginette's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Montréal suburb, Québec, Canada
    Posts
    443

    Re: "simple" forum skin glitches

    These ones can be used to solve the broken images.
    /forum/simple/buttons/multiquote_off.gif
    /forum/simple/buttons/multiquote_on.gif
    /forum/simple/misc/trashcan_small.gif
    /forum/simple/buttons/viewpost.gif
    My Lumen project http://ginetteclement.com

  8. #8
    Moderator
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Minneapolis, Minnesota
    Posts
    1,228

    Re: "simple" forum skin glitches

    OK, I've loaded Ginette's replacement gifs (Thanks!) into the simple style. Let us know if it isn't working for you.

    I'll check to see if there is a mobile phone compatible style available for vBulletin. I don't have the time to create these myself, though. The 'simple' skin was off the shelf and was missing these gifs when I installed it.

  9. #9
    Claudio Santambrogio
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    At home
    Posts
    556

    Re: "simple" forum skin glitches

    Thank you for the fixes!

  10. #10

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    179

    Re: "simple" forum skin glitches

    Looks great, thanks!

    I am not sure if this is the best place to post it (in fact, I am pretty sure it is not), but since you are here, Tom, reading this thread:

    Re: the slow posting: I have noticed since a short while that posts take forever to go through. Kirk pointed out above that the developers here are busy looking at that.

    I just noticed, by accidentally pushing the "post quick reply" button twice, that this bypasses the slow posting, and goes directly to a "posting too quickly twice" warning, after which I can immediately go back and see my reply. In other words, by posting a reply, pressing "post quick reply" twice in quick succession, then pressing the browser back button, I am able to do quick posts.

    This makes me wonder if the implementation of the countdown for double-posting is somehow involved/responsible in the slow posts?

    Edit: I verified that the slow posting workaround works on this very post: it does.

Similar Threads

  1. Welcome to the New LF Forum
    By Ralph Barker in forum News
    Replies: 60
    Last Post: 29-Sep-2010, 08:18
  2. simple forum skin is missing some images
    By csant in forum Feedback
    Replies: 0
    Last Post: 11-Apr-2009, 14:39
  3. Discontinuance of Arca-Swiss Discovery
    By r.e. in forum Cameras & Camera Accessories
    Replies: 64
    Last Post: 31-Jan-2007, 01:33
  4. Forum change - Your action needed
    By Tom Westbrook in forum Feedback
    Replies: 20
    Last Post: 11-May-2006, 00:55
  5. Chinese forum, Chinese photography & hospitality
    By Jonathan Brewer in forum Location & Travel
    Replies: 6
    Last Post: 24-Apr-2006, 23:51

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •