Results 1 to 4 of 4

Thread: Eversmart Supreme Replacement Lamps?

  1. #1

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Olalla, WA
    Posts
    291

    Eversmart Supreme Replacement Lamps?

    Does anyone know how I would go about getting a replacement transparency lamp for a Creo Scitex Eversmart Supreme? I tried asking Kodak on one of their contact pages, but never received a reply. I may have been in the wrong area to ask though.

    Any suggestions greatly appreciated.

    Ben

  2. #2
    bob carnie's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Toronto, Ontario,
    Posts
    3,998

    Re: Eversmart Supreme Replacement Lamps?

    Hi Ben

    I just tested the creo IQ3 model , with Ted Harris here in Toronto a few weeks ago,
    the gentleman who you may want to contact is.

    Michael Meade
    Smart Stuff Graphics
    1-636 - 532- 6131

    he should be able to help you or point you in the right direction

    Bob

  3. #3

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Olalla, WA
    Posts
    291

    Re: Eversmart Supreme Replacement Lamps?

    Quote Originally Posted by bob carnie View Post
    Hi Ben

    I just tested the creo IQ3 model , with Ted Harris here in Toronto a few weeks ago,
    the gentleman who you may want to contact is.

    Michael Meade
    Smart Stuff Graphics
    1-636 - 532- 6131

    he should be able to help you or point you in the right direction

    Bob
    Thank you Bob. I will give him a call.

    Ben

  4. #4

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Olalla, WA
    Posts
    291

    Re: Eversmart Supreme Replacement Lamps?

    Problem Solved! I reopened the top lid cover to clean the upper glass and under the hood. When I picked up the scanner I locked the two points as described in the manual before moving it. After getting it home I thought I had unlocked it, but the screw holding the latch lever in place had loosened and the carriage was not able to unlock. I tightened the screw and all is well. I just completed a transparency preview and it is being scanned now. Some times it is the simplest things that cause problems.

    Thanks again Bob. I will keep the number for future assistance.

    Ben

Similar Threads

  1. Eversmart Supreme
    By Ben Hopson in forum Digital Hardware
    Replies: 10
    Last Post: 27-Apr-2008, 09:37
  2. Used pro flatbeds - who are they ?
    By Matus Kalisky in forum Digital Hardware
    Replies: 42
    Last Post: 22-Apr-2008, 11:02
  3. Eversmart: Pro vs Pro ll
    By Deliberate1 in forum Digital Hardware
    Replies: 5
    Last Post: 25-Sep-2007, 11:18
  4. Older Scitex Eversmart software -- Negatives?
    By Andy_5247 in forum Business
    Replies: 4
    Last Post: 27-Sep-2006, 17:10
  5. EverSmart Supreme and oXYgen Supreme
    By Janko Belaj in forum Digital Processing
    Replies: 2
    Last Post: 20-Apr-2006, 14:46

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •