Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Ebay problem

  1. #1
    kev curry's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Scotland
    Posts
    828

    Ebay problem

    Wonder if anyone can throw some light on this.........I'm trying to list something on ebay but when I go to finalize the listing I get this bewildering warning message preventing me from listing
    ........( ''Your listing cannot contain javascript (".cookie", "cookie(", "replace(", IFRAME, META, or includes), cookies or base href''.) Now thats got me stumped?

    cheers
    kev

    Ps; sorry if this is not quite the appropriate place to post this!

  2. #2
    unexposed darr's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    1,809

    Re: Ebay problem

    Which browser are you using?

    "Creativity takes courage." ~ Henri Matisse
    Darlene Almeda, photoscapes.com

    LF Print Exchange Gallery

  3. #3
    kev curry's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Scotland
    Posts
    828

    Re: Ebay problem

    Hi Darr I'm using Firefox

    kev

  4. #4
    unexposed darr's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    1,809

    Re: Ebay problem

    Kev,

    I just created a mock ebay auction with firefox and did not have any problems. Are you writing it in html code or standard format? I cannot think of anything other than looking to see if you customized your firefox prefrences and/or uploaded add-ons with it. Were you running any other programs in the background at the time of auction creation? If so, try re-booting your machine and then try listing again. Hope this helps somewhat.

    --Darr

    "Creativity takes courage." ~ Henri Matisse
    Darlene Almeda, photoscapes.com

    LF Print Exchange Gallery

  5. #5

    Join Date
    May 2006
    Location
    Kaneohe, Hawaii
    Posts
    1,410

    Re: Ebay problem

    Quote Originally Posted by kev curry View Post
    Wonder if anyone can throw some light on this.........I'm trying to list something on ebay but when I go to finalize the listing I get this bewildering warning message preventing me from listing
    ........( ''Your listing cannot contain javascript (".cookie", "cookie(", "replace(", IFRAME, META, or includes), cookies or base href''.) Now thats got me stumped?

    cheers
    kev

    Ps; sorry if this is not quite the appropriate place to post this!
    Are you trying to paste the information in from Microsoft Word? If so, try copying it to notepad, then to the ebay page.

  6. #6
    kev curry's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Scotland
    Posts
    828

    Re: Ebay problem

    Excellent, problem solved......as advised, copied it to note pad then from there to the listing ...........and bingo!
    Appreciate the help chaps
    kev

  7. #7

    Join Date
    May 2006
    Location
    Kaneohe, Hawaii
    Posts
    1,410

    Re: Ebay problem

    Quote Originally Posted by kev curry View Post
    Excellent, problem solved......as advised, copied it to note pad then from there to the listing ...........and bingo!
    Appreciate the help chaps
    kev
    Sounds good, glad you got it fixed.

  8. #8
    kev curry's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Scotland
    Posts
    828

    Re: Ebay problem

    What a perfectly simple solution......But never in a million years would I have thought of that......
    kev

  9. #9

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    755

    Regarding the query on browser....

    Firefox can be a problem at times on eBay.

    Some of the functions on eBay do not return your proper input at times.

    I suggest using Internet Explorer for eBay to avoid odd problems during listing.

    You solved your problem because notepad stripped out some of the more advanced formatting of Word, which means you did not achieve all the functions of Word in doing your description. That makes no sense to me. I don't have those problems with Internet Explorer and using Word to input some of the more advanced formatting (or HTML) in eBay descriptions.

    I suspect that if you were creating your eBay listing in Word and using Internet Explorer you would not have been required to convert to Notepad and then into the description in eBay.

    There is a Web Site called www.use.com that allows you to create a template using your pictures and your description and creates HTML that you copy and paste into the description block in your eBay listing.

    Use.com has a wide selection of prepared templates for borders and themes and is easy to use. It is also free.

  10. #10

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    755

    Re: Regarding the query on browser....

    Quote Originally Posted by Kuzano View Post
    Firefox can be a problem at times on eBay.

    Some of the functions on eBay do not return your proper input at times when listing with Firefox.

    I suggest using Internet Explorer for eBay to avoid odd problems during listing.

    You solved your problem because notepad stripped out some of the more advanced formatting of Word, which means you did not achieve all the functions of Word in doing your description. That makes no sense to me. I don't have those problems with Internet Explorer and using Word to input some of the more advanced formatting (or HTML) in eBay descriptions.

    I suspect that if you were creating your eBay listing in Word and using Internet Explorer you would not have been required to convert to Notepad and then into the description in eBay.

    There is a Web Site called www.use.com that allows you to create a template using your pictures and your description and creates HTML that you copy and paste into the description block in your eBay listing.

    Use.com has a wide selection of prepared templates for borders and themes and is easy to use. It is also free.

Similar Threads

  1. Semi Gloss problem...
    By Fuzquia in forum Digital Processing
    Replies: 4
    Last Post: 21-Dec-2007, 12:08
  2. Problem with Microtek i800
    By Blueberrydesk in forum Digital Hardware
    Replies: 8
    Last Post: 30-Sep-2007, 19:35
  3. Arca B1 friction control problem
    By Daniel Geiger in forum Gear
    Replies: 1
    Last Post: 9-Jan-2007, 22:30
  4. Problem with Prontor Professional 01 Shutter
    By Atul Mohidekar in forum Lenses & Lens Accessories
    Replies: 6
    Last Post: 10-Dec-2006, 14:28
  5. Focusing problem on 6X9 horseman fieldcamera
    By Taewon Yoon in forum Cameras & Camera Accessories
    Replies: 6
    Last Post: 29-Aug-2000, 20:17

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •