Results 1 to 7 of 7

Thread: New Posts link not working?

  1. #1
    adelorenzo's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Whitehorse, Yukon
    Posts
    412

    New Posts link not working?

    The past few days I've been getting an error when I hit the "New Posts" link. Other ways of accessing the forum seem unaffected.

    Is anyone else having this problem?

  2. #2
    8x10, 5x7, 4x5, et al Leigh's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    5,051

    Re: New Posts link not working?

    What "New Posts" link? I see no such link in the options bar.

    I see "What's New?" (which I've never used) and "Today's Posts" (which I always use).

    - Leigh
    If you believe you can, or you believe you can't... you're right.

  3. #3
    adelorenzo's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Whitehorse, Yukon
    Posts
    412

    Re: New Posts link not working?

    This is what the menu looks like on my screen. "New Posts" is the first link on the second row.

    Click image for larger version. 

Name:	Capture.jpg 
Views:	14 
Size:	22.2 KB 
ID:	163126

    I bookmark this link as it shows me everything that has been posted since last time I was here. Clicking on it gives an error whether I am on desktop or mobile phone.

  4. #4

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Canyon Country, California
    Posts
    75

    Re: New Posts link not working?

    It's working for me here, but on another forum, it was "hit-or-miss" for a while.

  5. #5

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    southwest PA, USA
    Posts
    357

    Re: New Posts link not working?

    I click "new posts" every time I come here and it's been working fine for me.
    Bethe King
    www.ewfisher.com

  6. #6

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Portland, OR
    Posts
    603

    Re: New Posts link not working?

    working for me Mac osx mavericks and safari Version 9.1.3
    ~nicholas
    lifeofstawa
    stawastawa at gmail

  7. #7
    adelorenzo's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Whitehorse, Yukon
    Posts
    412

    Re: New Posts link not working?

    Hmmm, maybe something on my end of things. Not having any luck with either Windows/Chrome browser or my Blackberry mobile browser. I'll try logging in and out and clearing the cache and see what happens.

Similar Threads

  1. The "New Posts" Link
    By Mark Stahlke in forum Feedback
    Replies: 1
    Last Post: 22-Jan-2013, 18:49
  2. Loss of Lounge posts in "New Posts"
    By rdenney in forum Feedback
    Replies: 8
    Last Post: 2-Apr-2012, 16:11
  3. Replies: 2
    Last Post: 7-Jul-2009, 10:48
  4. Does anyone have a link ----- ??
    By Shen45 in forum Lenses & Lens Accessories
    Replies: 5
    Last Post: 14-Feb-2009, 21:22
  5. A 'Recent Posts' button or link
    By Jeffrey Sipress in forum Feedback
    Replies: 3
    Last Post: 7-Jul-2006, 13:51

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •