PDA

View Full Version : Does Sinar have a Graphlok back?



ewax1
7-Apr-2012, 12:56
I recently purchased an adapter to fit a Nikon body on to a 4x5, but it needs a Graphlok connection. What kind of 4x5 can I use? I want to purchase a Sinar if it will work...
Thanks for the help!

David A. Goldfarb
7-Apr-2012, 13:01
Yes, I use a 4x5"-EOS sliding adapter on my Sinar P. I think all the Sinar 4x5" F/P backs have Graflok/International locks.

ewax1
7-Apr-2012, 13:06
Thanks!