PDA

View Full Version : How do I trigger my Alien Bee strobe with my Alphax shutter?



nsurit
15-Nov-2016, 12:34
The shutter has the two little prong thingys. Is there an adapter that will let me plug my Alien Bee sync cord into the prongs on the shutter. Or ??? Bill Barber

Randy Moe
15-Nov-2016, 13:02
Look here. http://www.paramountcords.com/

I ordered a BiPost to HH (Household) connector, it will be delivered the 18th through B&H.

cowanw
15-Nov-2016, 17:33
If your alien bees have a sync function you can get a bipost to pc cord and fire an inconsequential flash at the Alien bees. or use a bipost to Microsync or similar.

nsurit
15-Nov-2016, 21:26
Look here. http://www.paramountcords.com/

I ordered a BiPost to HH (Household) connector, it will be delivered the 18th through B&H.


Thank you, the cord is on the way. Bill Barber