PDA

View Full Version : image uploader change?



uphereinmytree
6-Feb-2014, 08:01
For some reason, I can't upload more than one image at a time now. user error?

Michael Graves
6-Feb-2014, 08:27
If so, its a user error for multiple users.

Ralph Barker
7-Feb-2014, 22:25
Currently, the limit is set to 4/post. Tom is looking into the issue.

Tom Westbrook
8-Feb-2014, 06:04
I'm not finding any problems. Can someone explain the exact steps you're taking to get the error? I might be looking in the wrong place.

Louis Pacilla
16-Feb-2014, 14:04
Hi Tom

Before a change that took place several months back, when you browsed your computer & added images to our forum library you could up to four images and transfer at once. Now this must be done one image at a time and really takes quit a bit more time.

So the change has been in the gathering of the images anywhere other then your forum library.

Tom Westbrook
17-Feb-2014, 08:02
OK, I'm following now. Unfortunately, that feature was disabled due to a vulnerability with a third party component used by the Asset Manager. I'll look to see if there is a workaround available.